Behandling

Massage

Tilbyder almindelig klassisk massage som man kender det. Hvor det er super skønt og helt fantastisk lige at få møflet alle musklerne igennem fra top til tå. Giver en afslappethed, øget blodcirkulation i musklerne, mindsker stress og øget velvære.

Er kendt for at tage ret godt ved. Men kan sagtens gøre det mere blidt, hvis det ønskes

Kranio sakral terapi og Manuel terapi

Massage hjælper ikke super meget på bækkendysfunktioner, ledubalancer, skæv ryg, hofteskred osv. Massage løsner primært kun musklerne.

Til disse ting tilbyder jeg en kombibehandling af Manuel terapi og kraniosakral terapi. Det er en meget blid behandling, hvor der bliver kigget på medianbaner, holdning, scolioser, duknakket (kyfose) lændesvag (lordose) organer, ribben, uens benlængde og rigtig mange andre ting. Vi gennemgår dig fra top til tå for at finde frem til dine ubalancer og rette dem.

Jeg arbejder ud fra et holistisk helhedssyn hvor jeg tager det bedste fra de forskellige uddannelser jeg har, for at hjælpe med dine skavanker. Så ved eksempelvis nakkespændinger vil jeg tjekke bækken, skævheder i ryggen, lever og kranieknoglerne for at komme hele vejen rundt om problemstillingen fremfor kun at kigge på nakken.

Ting jeg ofte arbejder med i klinikken…

rette holdning. Mange bliver vildt forundret over holdningen bare lige kan rettes op. Flere skal rette bakspejlet i bilen osv efterfølgende, da de simpelthen får en hel anden holdning. En ting er en dårlig holdning kan se lidt “sjusket” ud, men det har også stor indvirkning på andre ting. Duknakket/fremskudt hoved kan bl.a give nakkespændinger, spændinger omkring skulderåget, spændinger i halsmusklerne og i slem tilfælde trykke på nerverne til armene.  Lændesvag kan give oppustet mave og destabiliserer bækkenet. Kan også være medvirkende til en stram psoas muskel (hoftebøjer) og generelt give mange spændinger og træthed i lænden

rette hofter 

Uens højde på hofterne kan rettes. Generne ved uens højde på hofterne kan være smerter i knæene, iscias gener, uens benlængde ,bækken/lænde gener og kan oftes mærkes i gang/løb

rette rygsøjlen hvirl for hvirl 

Vi kender alle nogle områder i ryggen som er ømme og ikke særlig fleksible. Dette kan skyldes dysfunktioner i leddene.

– løsne ribben og gøre skuldrene mere fleksible

Dette giver en bedre vejrtrækning, øget bevægelighed samt mindsker muskelspændingerne omkring skuldrene. Desuden er flere af organerne via bughinderne bundet op på ribbene. Så fleksible ribben har mange fordele

føre dig ned i stillepunktet. Stillepunktet er fra kranio sakral terapien hvor du befinder dig i det parasympatiske nervesystem hvor kroppen bliver afslappet og heler bedre.

løsne kranieknoglerne og bindevævet rundt om hovedet

specielt godt ved stress og hovedpine.

Løsne dybe spændinger i nedre mave/ mellemgulv/brystkasse

mange døjer med dybe spændinger i kroppen. Det kan give blodcirkulationsproblemer, træthed, uoplagthed, oppustethed og mange andre ting.

Ovenstående er et udsnit af hvad jeg arbejder med. Er du i tvivl om jeg måske kan hjælpe dig med dine problemstillinger er du mere end velkommen til at spørge af. Jeg kan dog aldrig garantere for, at jeg kan hjælpe dig